MÀSCARA PROTECTORA FACIAL

Les màscares anticontangi com a mètode de protecció davant l'actual brot de coronavirus són de valuosa utilitat per a evitar la transmissió del virus.

Les màscares anticontagi són un mètode de protecció davant l'actual brot de coronavirussón de valuosa utilitat per a evitar la transmissió del virus.

Tenen múltiples usos i són indispensables per a personal de serveis essencials, com a botigues d'alimentació, centres comercials, farmàcies, estancs i comerços de venda de productes bàsics. També són útils per a tots els ciutadans que salin de casa, atès que garanteixen major protecció al costat de mantenir la distància de seguretat mínima.
A diferència de les màscares convencionals, A PUBLIMAS les fabriquem amb material de policarbonat, la qual cosa permet cobrir tot el rostre i laterals, garantint la màxima seguretat en aïllament i visibilitat. Així mateix, aquestes màscares anticontagi són molt fàcils de netejar i permeten ajustar-se perfectament mitjançant una tira regulable en la part posterior.

El manteniment i neteja d'aquestes mastegués de protecció anticontagi facial és senzill. Han d'emprar-se productes no abrasius, com per exemple una mescla d'aigua i alcohol -en una proporció d'un 60% i 40% respectivament- i material de neteja bàsic -un isard o drap net-.